ул. Лазур 10А
с. Труд, обл. Пловдив,
България
24.7243554
42.2311334
UserLikes
Име: КЛОНДАЙК ООД - ФАБРИКА ЗА ХАРТИЕНИ ОПАКОВКИ
Адрес: с. Труд, обл. Пловдив, ул. Лазур 10А
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.klondike-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Опаковки
Дейност:

производство на хартиени опаковки - пликове, чували, торби

Ключови думи: хартиени пликове, клондайк оод, хартиени изделия, торби, опаковки за брашно

Презентация

Тези наши продукти могат да се използват като рекламни материали, като торби за покупки, а също и за пакетирането на продукти които са предназначени за домакинствата и крайните потребители (например брашно, въглища и др). Могат да бъдат най-различни размери, от пликове за вино до пазарски торби.
Всички наши продукти се произвеждат от 100% целулозна хартия, което обуславя високото качество, добрия търговски вид и това, че са напълно безвредни за хората и околната среда. Всчки продукти предназначени за хранително-вкусовата промишленост се доставят с придружаващ ги сертификат за съответствие, че опаковката е пригодена за пряк допир с хранителни продукти.
Този вид опаковки се използват за пакетирането на всякакви видове насипни материали. В зависимост от нуждите на клиентите могат да се изработват от 1,2 или 3 пласта хартия или от 2 пласта хартия и 1 пласт полиетилен между тях. Размерите и обемите на този вид опаковки могат да варират от 5 кг. (пликове за брашно и фураж) до 15 кг. Дървени въглища или 50 кг. Брашно.
Вентилните чували се използват при тези видове насипни продукти, които се пълнят механизирано – на специализирани пълначни машини. Най-често тези материали са: брашно, цимент, строителни смеси. Характерното при тях е, че са затворени от двете страни, като от горната страна се намира вентила (клапа) през която се пълни торбата и след напълването се затваря като я притиска материала отвътре. Изработват се най-често от 2 пласта хартия или от 2 пласта хартия и 1 пласт полиетилен ако има нужда от бариерен слой.
Тези опаковки се използват за пакетирането на продукти в по-малки количества или за продукти предназначени за крайните потребители и магазинната мрежа. Обемите и размерите на тези опаковки можем да кажем, че варират от 0,5 кг. (за брашно, захар) до 5кг. (за брашно, фуражи, въглища и др.). Поради кръстосаното дъно, вътрешния фалт и поради други причини, този тип опаковки притежават много добър търговски вид и са много предпочитани в областта на хранително-вкусовата промишленост и за продуктите, които се предлагат на рафтовете в магазинната мрежа.
Тези пликове са специфичен продукт, който е предназначен за пакетирането на хляб, хлебни изделия, закуски, сандвичи, и много други. Хартиите които използваме за този тип опаковка се характеризират с това, че в тях могат да се пакетират горещи продукти, без това да доведе до запотяване и овлажняване на продукта вътре в опаковката. Това ги прави изллючително подходящи за употребата им както на горещи точки, така и в хлебозаводи, а добавянето на прозорец на опаковката ги прави дори още по-добри от гледна точка на търговския им вид. Тези продукти могат да се изработват също така и от масло устойчива хартия (Greaseproof), което не означава че към хартията има добавен полиетилен или някакъв друг синтетичен материал, а самата структура на хартията е такава, че не пропуска мазнината да премине от вътрешната към външната страна на хартията. Това позволява опаковката да остане екологично чиста и напълно безвредна. Пликовете произведени с маслоустойчива хартия са подходящи дори за опаковането на продукти от салатени барове и „храна за вкъщи”.





 
Открийте ни в Google+